Favorieten 0
  • Winkelwagen 0 € 0,00
    • cart-image

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wij streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. De productieduur hangt van het gekozen product af. De productietijd bedraagt in de regel 1 tot 2 werkdagen, bij sommige producten moet de productie echter tot 7 werkdagen worden verlengd. De levertijd vanaf het moment van versturen bedraagt gewoonlijk 3 werkdagen.
Versturen van bestellingen:
Schilderijen op canvas:1 werkdag
Schilderijen op glas:3 werkdagen
Schilderijen met klok:3 werkdagen
Fotobehang:2 werkdagen
Behang:2 werkdagen
Deurstickers:3 werkdagen
Kamerschermen:5 werkdagen
Posters:4 werkdagen
Muurstickers:2 tot 3 werkdagen
Afhankelijk van de afmetingen van je bestelling en de betrouwbaarheid van bezorgdiensten regelen we voor jou de voordeligste vervoerder. Wij werken samen met de vervoerders GLS en DPD. Transportprijs bedraagt €7,9, bij een bestelling boven de € 200 is het bezorgen gratis.
Platbu můžete provést těmito způsoby: převodem na účet (0 Kč), online platbou přes GoPay (0 Kč), nebo dobírkou (30 Kč).
Als je een kortingscode hebt, kan je het in de laaste stap van het bestelproces invoeren („Doorgaan naar de kassa → Bestelling → Heb je een kortingscode?“ Na het klikken verschijnt het veld voor het invoeren van je kortingscode.) De korting wordt aan het einde van het bestelproces van het bestebedrag afgetrokken.

Schilderijen op canvas

Ja, het schilderij op canvas is op een frame gespannen.
Het frame is 16 mm dik.
Ja, de zijkanten van het canvas worden ook bedrukt.
We leveren onze schilderijen met haakjes en schroeven. Ze zijn aan de noppelfolie geplakt waarin het schilderij verpakt is.
Ja, upload gewoon je foto hier en kies de afmetingen van het schilderij. Mocht je editor niet optimaal functioneren, stuur je foto op het emailadres info@domali.nl. Omgaand sturen wij meer informatie inclusief preview van je schilderij.

Schilderijen op glas

Het glas is 3 mm dik. Wij printen met een UV-print van hoge kwaliteit direct op het glas.
Onze schilderijen leveren we met plakbare houders.

Schilderijen met klok

Ja, alleen de wijzers worden apart geleverd, om schade tijdens transport te voorkomen.
Je hebt 2x AA batterij nodig - niet in de verpakking inbegrepen.
Ja. Je kan uit vier kleuren wijzers en uit meerdere varianten wijzerplaat kiezen. Bij een meerdelig schilderij kan je kiezen, op welk deel de klok gemonteerd wordt.

Fotobehang

Het fotobehang is van hoogwaardig vlies.
Nee, het behangoppervlak is glad en mat.
Het behang leveren wij met lijm en handleiding. Andere benodigheden bieden we apart in een prijsgunstige verpakking.
Het behang leveren we in rol met genummerde behangstroken. Sommige motieven leveren we al gesneden in aparte delen. Dankzij de genummereerde behangstroken is het behang makkelijker aan te brengen. Lijm in de verpakking inbegrepen.
Ja, tegen een toeslag maken we voor jou een individueel fotobehang op maat inclusief visualisatie. Neem in dit geval contact met ons op via het emailadres info@domali.nl.

Behang

Het behang is van premium vliesmateriaal met gramgewicht van 185 g/m².
Nee, het behangoppervlak is glad en mat.
Het behang leveren wij met lijm en handleiding. Andere benodigheden bieden we apart in een prijsgunstige verpakking.
Het behang leveren we in een rol van 10m met een handleiding met afbeeldingen. Lijm in de verpakking inbegrepen.

Deurstickers

Onze deurstickers zijn van folie en zachte PVC. Het oppervlak is glad en mat. De stickers zijn zelfklevend en geschikt voor gladde ondergronden.

Muurstickers

Onze muurstickers zijn van waterbestendig en nagenoeg scheurvast textielmateriaal. Het oppervlak is glad en mat. We printen met UV-print en gebruiken milieuvriendelijke inkt.
Ja, de stickers kunnen ook op kasten of deuren geplakt worden. De ondergrond moet schoon, glad en vervrij zijn. Door een kleinere sticker op een minder zichtbare plek te plakken kan je testen of de sticker bij het verwijderen de onderlaag niet beschadigt.

Posters

Posters printen we op hoogwaardig fotopapier HP Satin 230 g/m². Het oppervak is mat en glanzend.
Ja, we bieden posters die bij elkaar geweldig passen. Creëer je eigen poster-serie in je interieur.
Er is mogelijk om tegen een toeslag een lijst bij je poster te kiezen, die aan zijn afmeting is aangepast. Je kan uit aluminium lijsten in verschillende kleuren kiezen.

Kamerschermen

Onze kamerschermen zijn uit canvas van hoogwaardig polyester met een gramgewicht van 260 g/m2, dat gespannen is op een MDF frame. Het canvas wordt door moderne latex-printtechnologie van latexprint bedrukt. Het oppervlak is mat en glad.
Over de voorkant van het kamerscherm inclusief de randen is het met je gekozen motief bedrukte canvas gespannen. De achterkant is van een zwarte textiellaag voorzien.